[osdcmy] Aktiviti 2015

classic Classic list List threaded Threaded
11 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Aktiviti 2015

Ahmad Arafat Abdullah
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Umarzuki Mochlis
mungkin hujung jun sekitar minggu kedua ramadan sambil2 berbuka.

Pada 5 Mei 2015 4:15 PG, Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]> menulis:

> Salam sejahtera kpd semua,
>
> memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan
> balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd
> semua peminat OSS..
>
> sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ
>
>
>
> --
> $ uname -a
> NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010
> [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
> i386
>
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> [hidden email].
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---

To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information

OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/

Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan kumpulan "OSDC.my Mailing List" Google Kumpulan.
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk mengirim kepada kumpulan ini, hantarkan e-mel kepada [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAHW9mbwR1KzQ03wqy57q_0OgCQBBM7mhkmSjmZxLjQ2tPhef9Q%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

aziman noor
In reply to this post by Ahmad Arafat Abdullah
22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak mau mamak pelita.

2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Abdul Aziz Mydin Salimuddin

Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...

On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak mau mamak pelita.

2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Mohamad Imran Ishak
Parking (ingat kat fesbuk ke nak parking2)

Pada 5 Mei 2015 9:24 PTG, Abdul Aziz Mydin Salimuddin <[hidden email]> menulis:

Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...

On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak mau mamak pelita.

2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.

Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--
Mohamad Imran Ishak

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAD5BL_O7pL9K-z%2B9rOfo59tdrbAeJ9dwQ2po9hrfhcKBQcoJ8Q%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Ahmad Arafat Abdullah
In reply to this post by Abdul Aziz Mydin Salimuddin
ermm not in my list lah.. yg penting xbising, tenang sedap nak sembang+selesa dan ada parking yg mudah.. senaraikan kawasan2 pilihan:

klu aku la..

1- Bintang Bistro Equine (24jam) tp klu kwn2 dr KL jauhlah..

2- Old Town White Cofee Kerinchi.. ( transport keliling senang.. wifi laju)

3- lain2..

2015-05-05 21:24 GMT+08:00 Abdul Aziz Mydin Salimuddin <[hidden email]>:

Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...

On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak mau mamak pelita.

2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.

Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL7mSD9K66jcUO0LJFch4iKo%3DNQ8UOV20Hmqp8FYBeyJmA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Ahmad Arafat Abdullah
Rasanya no2 tu ok.. pernah wat meetup@discussion for BSD team, situ mkn+minum ok, space luas dan ada wifi yg laju gak..



2015-05-08 7:37 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
ermm not in my list lah.. yg penting xbising, tenang sedap nak sembang+selesa dan ada parking yg mudah.. senaraikan kawasan2 pilihan:

klu aku la..

1- Bintang Bistro Equine (24jam) tp klu kwn2 dr KL jauhlah..

2- Old Town White Cofee Kerinchi.. ( transport keliling senang.. wifi laju)

3- lain2..

2015-05-05 21:24 GMT+08:00 Abdul Aziz Mydin Salimuddin <[hidden email]>:

Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...

On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak mau mamak pelita.

2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.

Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL4jd110eUEdLRTR6JzX%3D5Nu0yqekOGLWF95noycDUFiQQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Mohd Hidzuan Zainul Hashim
In reply to this post by Abdul Aziz Mydin Salimuddin
Salam

Terbaik. 

Saya menurut perintah dan mengikut majoriti .. :-)

On May 5, 2015, at 9:24 PM, Abdul Aziz Mydin Salimuddin <[hidden email]> wrote:

Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...

On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak mau mamak pelita.

2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/23BF4660-2BA2-4087-A2A7-C667CD7F49E3%40gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Harisfazillah Jamel-2
Bila cadang nak buat?


---

Malaysia Open Source Community & Contact  Update Profile Form For Year 2015

Please help me by sharing this to your friends. This is an open form,
you can add in your community event you are not the community leader.
I will contact them for more information.

http://goo.gl/forms/VSLoJxBSmP

Archive

http://blog.harisfazillah.info/2015/03/malaysia-open-source-community-contact.html


2015-05-27 3:52 GMT+08:00 Hidzuan Hashim <[hidden email]>:

> Salam
>
> Terbaik.
>
> Saya menurut perintah dan mengikut majoriti .. :-)
>
> On May 5, 2015, at 9:24 PM, Abdul Aziz Mydin Salimuddin
> <[hidden email]> wrote:
>
> Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...
>
> On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
>>
>> 22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak
>> mau mamak pelita.
>>
>> 2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
>>>
>>> Salam sejahtera kpd semua,
>>>
>>> memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan
>>> balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd
>>> semua peminat OSS..
>>>
>>> sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> $ uname -a
>>> NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010
>>> [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
>>> i386
>>>
>>> --
>>> ---
>>>
>>> To unsubscribe from and detail about this group
>>> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>>>
>>> OSDC.my Discussion Group In Facebook
>>> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>>>
>>> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
>>> MOSC2013 http://www.mosc.my/
>>> ---
>>> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
>>> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
>>> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
>>> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
>>> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
>>> [hidden email].
>>> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
>>> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
>>> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
>>> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati
>>> https://groups.google.com/d/optout.
>>
>>
>>
>>
>> --
>> Komuniti As-Salam
>> http://www.salamsentosa.com
>> http://aziman.salamsentosa.com
>>
>> --
>> ---
>>
>> To unsubscribe from and detail about this group
>> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>>
>> OSDC.my Discussion Group In Facebook
>> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>>
>> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
>> MOSC2013 http://www.mosc.my/
>> ---
>> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
>> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
>> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
>> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
>> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
>> [hidden email].
>> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
>> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
>> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
>> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati
>> https://groups.google.com/d/optout.
>
>
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> [hidden email].
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
>
>
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> [hidden email].
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/23BF4660-2BA2-4087-A2A7-C667CD7F49E3%40gmail.com.
>
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---

To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information

OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/

Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan kumpulan "OSDC.my Mailing List" Google Kumpulan.
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk mengirim kepada kumpulan ini, hantarkan e-mel kepada [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAOQdMUHvMeo3o3%3D1%2BtDoHDcR1frCqminzVuQ50-MKSW3_%3DY3A%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

aziman noor
Minggu depan, selepas opis hour. Memandangkan cuti sekolah, boleh lepak lama2 sikit, 

Tarikh : 1 2 3 4 5 Jun 2015
Masa : 8.30 - 9.00 (ETA)
Lokasi : sila bagi cadangan

Thanks.

2015-05-27 16:06 GMT+08:00 Harisfazillah Jamel <[hidden email]>:
Bila cadang nak buat?


---

Malaysia Open Source Community & Contact  Update Profile Form For Year 2015

Please help me by sharing this to your friends. This is an open form,
you can add in your community event you are not the community leader.
I will contact them for more information.

http://goo.gl/forms/VSLoJxBSmP

Archive

http://blog.harisfazillah.info/2015/03/malaysia-open-source-community-contact.html


2015-05-27 3:52 GMT+08:00 Hidzuan Hashim <[hidden email]>:
> Salam
>
> Terbaik.
>
> Saya menurut perintah dan mengikut majoriti .. :-)
>
> On May 5, 2015, at 9:24 PM, Abdul Aziz Mydin Salimuddin
> <[hidden email]> wrote:
>
> Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...
>
> On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
>>
>> 22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak
>> mau mamak pelita.
>>
>> 2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
>>>
>>> Salam sejahtera kpd semua,
>>>
>>> memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan
>>> balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd
>>> semua peminat OSS..
>>>
>>> sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> $ uname -a
>>> NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010
>>> [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
>>> i386
>>>
>>> --
>>> ---
>>>
>>> To unsubscribe from and detail about this group
>>> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>>>
>>> OSDC.my Discussion Group In Facebook
>>> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>>>
>>> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
>>> MOSC2013 http://www.mosc.my/
>>> ---
>>> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
>>> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
>>> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
>>> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
>>> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
>>> [hidden email].
>>> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
>>> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
>>> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
>>> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati
>>> https://groups.google.com/d/optout.
>>
>>
>>
>>
>> --
>> Komuniti As-Salam
>> http://www.salamsentosa.com
>> http://aziman.salamsentosa.com
>>
>> --
>> ---
>>
>> To unsubscribe from and detail about this group
>> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>>
>> OSDC.my Discussion Group In Facebook
>> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>>
>> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
>> MOSC2013 http://www.mosc.my/
>> ---
>> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
>> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
>> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
>> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
>> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
>> [hidden email].
>> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
>> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
>> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
>> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati
>> https://groups.google.com/d/optout.
>
>
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> [hidden email].
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
>
>
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> [hidden email].
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/23BF4660-2BA2-4087-A2A7-C667CD7F49E3%40gmail.com.
>
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---

To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information

OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/

Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan kumpulan "OSDC.my Mailing List" Google Kumpulan.
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk mengirim kepada kumpulan ini, hantarkan e-mel kepada [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAOQdMUHvMeo3o3%3D1%2BtDoHDcR1frCqminzVuQ50-MKSW3_%3DY3A%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEDoyW9ZoUyx3tS8PSSQUyH_bTQkjFjW%2BqLkcgFryndmoQ%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Aktiviti 2015

Ahmad Arafat Abdullah
In reply to this post by Harisfazillah Jamel-2
Haris;

Seeloknya sebelum puasa ni... kena cadang tarikh yg sesuai buat semua

2015-05-27 16:06 GMT+08:00 Harisfazillah Jamel <[hidden email]>:
Bila cadang nak buat?


---

Malaysia Open Source Community & Contact  Update Profile Form For Year 2015

Please help me by sharing this to your friends. This is an open form,
you can add in your community event you are not the community leader.
I will contact them for more information.

http://goo.gl/forms/VSLoJxBSmP

Archive

http://blog.harisfazillah.info/2015/03/malaysia-open-source-community-contact.html


2015-05-27 3:52 GMT+08:00 Hidzuan Hashim <[hidden email]>:
> Salam
>
> Terbaik.
>
> Saya menurut perintah dan mengikut majoriti .. :-)
>
> On May 5, 2015, at 9:24 PM, Abdul Aziz Mydin Salimuddin
> <[hidden email]> wrote:
>
> Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...
>
> On 5 May 2015 19:59, "aziman noor" <[hidden email]> wrote:
>>
>> 22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak
>> mau mamak pelita.
>>
>> 2015-05-05 4:15 GMT+08:00 Ahmad Arafat Abdullah <[hidden email]>:
>>>
>>> Salam sejahtera kpd semua,
>>>
>>> memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan
>>> balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd
>>> semua peminat OSS..
>>>
>>> sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> $ uname -a
>>> NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010
>>> [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
>>> i386
>>>
>>> --
>>> ---
>>>
>>> To unsubscribe from and detail about this group
>>> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>>>
>>> OSDC.my Discussion Group In Facebook
>>> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>>>
>>> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
>>> MOSC2013 http://www.mosc.my/
>>> ---
>>> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
>>> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
>>> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
>>> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
>>> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
>>> [hidden email].
>>> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
>>> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
>>> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
>>> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati
>>> https://groups.google.com/d/optout.
>>
>>
>>
>>
>> --
>> Komuniti As-Salam
>> http://www.salamsentosa.com
>> http://aziman.salamsentosa.com
>>
>> --
>> ---
>>
>> To unsubscribe from and detail about this group
>> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>>
>> OSDC.my Discussion Group In Facebook
>> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>>
>> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
>> MOSC2013 http://www.mosc.my/
>> ---
>> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
>> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
>> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
>> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
>> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
>> [hidden email].
>> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
>> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
>> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CALD2LEBGHR0Dp_o5ReZvsNuVYxQfp_5xv1PgE9VNpn%3DziOd2zQ%40mail.gmail.com.
>> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati
>> https://groups.google.com/d/optout.
>
>
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> [hidden email].
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CA%2BSTj-mceCiTr2g0ckJx7%3DY1YVxWziU1zFCAC%2BvReRO3Bwf%3D_Q%40mail.gmail.com.
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.
>
>
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> [hidden email].
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/23BF4660-2BA2-4087-A2A7-C667CD7F49E3%40gmail.com.
>
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

--
---

To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information

OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/

Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan kumpulan "OSDC.my Mailing List" Google Kumpulan.
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk mengirim kepada kumpulan ini, hantarkan e-mel kepada [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAOQdMUHvMeo3o3%3D1%2BtDoHDcR1frCqminzVuQ50-MKSW3_%3DY3A%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  [hidden email]:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke [hidden email].
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5PYEUCi8kXOLd9LTgsBarVJEhKkHZE5DKL1xd%2B-bj-_Q%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.