[osdcmy] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

classic Classic list List threaded Threaded
11 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Raja Iskandar Shah
Assalamu'alaikum

Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.

Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan ahli secara sah.

Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan revenue sharing.


--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM-dalaman] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

ApOgEE
Alhamdulillah

2012/4/26 Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Assalamu'alaikum

Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.

Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan ahli secara sah.

Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan revenue sharing.





--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM-dalaman] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Raja Iskandar Shah
Yes ! 4 things to do now
  1. Get initial website up
  2. Open up bank account
  3. Get members
  4. Get permit for magazine



2012/4/26 ApOgEE <[hidden email]>
Alhamdulillah


2012/4/26 Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Assalamu'alaikum

Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.

Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan ahli secara sah.

Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan revenue sharing.





--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------


--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Mohd Rizal Haji Atan
In reply to this post by Raja Iskandar Shah
Alhamdulilah.

Tahniah untuk semua.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

From: Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Date: Thu, 26 Apr 2012 11:25:11 +0800
To: koperasi-oss<[hidden email]>; osdcmy-list<[hidden email]>; kostem-dalaman<[hidden email]>
ReplyTo: [hidden email]
Subject: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Assalamu'alaikum

Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.

Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan ahli secara sah.

Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan revenue sharing.


--
Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
 
Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
 
http://www.kostem.my/

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Re: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Raja Iskandar Shah
YES ! Dah listed secara rasmi




2012/4/26 <[hidden email]>
Alhamdulilah.

Tahniah untuk semua.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

From: Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Date: Thu, 26 Apr 2012 11:25:11 +0800
To: koperasi-oss<[hidden email]>; osdcmy-list<[hidden email]>; kostem-dalaman<[hidden email]>
ReplyTo: [hidden email]
Subject: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Assalamu'alaikum

Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.

Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan ahli secara sah.

Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan revenue sharing.


--
Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
 
Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
 
http://www.kostem.my/

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM-dalaman] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

ApOgEE
In reply to this post by Raja Iskandar Shah


2012/4/26 Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Yes ! 4 things to do now
  1. Get initial website up
dah decide ke apa nak letak dalam website tu? articles? registration form?
  1. Open up bank account
  2. Get members
kalo ada yg baru nak register nak salurkan kemana? office? web?
  1. Get permit for magazine
mockup kena bikin... I'll work on it. Ada ke yg dah submit artikel yg boleh digunakan?
 



2012/4/26 ApOgEE <[hidden email]>
Alhamdulillah


2012/4/26 Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Assalamu'alaikum

Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.

Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan ahli secara sah.

Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan revenue sharing.





--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------





--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM] Re: [KOSTEM-dalaman] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

myusnizam
Go for MAG apogee
Sent via BlackBerry® 9700

From: ApOgEE <[hidden email]>
Date: Thu, 26 Apr 2012 11:34:01 +0800
ReplyTo: [hidden email]
Cc: koperasi-oss<[hidden email]>; osdcmy-list<[hidden email]>
Subject: [KOSTEM] Re: [KOSTEM-dalaman] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan



2012/4/26 Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Yes ! 4 things to do now
  1. Get initial website up
dah decide ke apa nak letak dalam website tu? articles? registration form?
  1. Open up bank account
  2. Get members
kalo ada yg baru nak register nak salurkan kemana? office? web?
  1. Get permit for magazine
mockup kena bikin... I'll work on it. Ada ke yg dah submit artikel yg boleh digunakan?
 



2012/4/26 ApOgEE <[hidden email]>
Alhamdulillah


2012/4/26 Raja Iskandar Shah <[hidden email]>
Assalamu'alaikum

Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.

Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan ahli secara sah.

Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan revenue sharing.





--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------





--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------

--
Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
 
Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
 
http://www.kostem.my/

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Harisfazillah Jamel-2
In reply to this post by Raja Iskandar Shah
Tahniah dan Alhamdulillah.

On Thu, Apr 26, 2012 at 11:25 AM, Raja Iskandar Shah
<[hidden email]> wrote:

> Assalamu'alaikum
>
> Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran
> Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.
>
> Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan
> ahli secara sah.
>
> Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk
> pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan
> revenue sharing.
>
>
> --
> Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
>
> Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
>
> http://www.kostem.my/



--
Call For Speakers MOSC2012

MOSC2012 CFS http://portal.mosc.my/call-for-speakers

Malaysia Open Source Conference 2012 (MOSC2012)
http://portal.mosc.my/

LinuxMalaysia Network
http://www.facebook.com/Bukan.Sekadar.Internet.Sahaja

Harisfazillah Jamel

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information

OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/

Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM-dalaman] Re: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

ApOgEE
www.kostem.my sapa pegang? is syazwan in da house? x reply2 pun tokey ni... bizi agaknya

2012/4/26 Harisfazillah Jamel <[hidden email]>
Tahniah dan Alhamdulillah.

On Thu, Apr 26, 2012 at 11:25 AM, Raja Iskandar Shah
<[hidden email]> wrote:
> Assalamu'alaikum
>
> Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran
> Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.
>
> Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan
> ahli secara sah.
>
> Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk
> pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan
> revenue sharing.
>
>
> --
> Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
>
> Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
>
> http://www.kostem.my/



--
Call For Speakers MOSC2012

MOSC2012 CFS http://portal.mosc.my/call-for-speakers

Malaysia Open Source Conference 2012 (MOSC2012)
http://portal.mosc.my/

LinuxMalaysia Network
http://www.facebook.com/Bukan.Sekadar.Internet.Sahaja

Harisfazillah Jamel



--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osdcmy] Re: [KOSTEM-dalaman] Re: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Ahmad Jazri Hamdan
shazwan busy2 kat PICC, sampe nk buka email pung x bley haha

alhamdulillah sudah daftar ;)

2012/4/26 ApOgEE <[hidden email]>
www.kostem.my sapa pegang? is syazwan in da house? x reply2 pun tokey ni... bizi agaknya


2012/4/26 Harisfazillah Jamel <[hidden email]>
Tahniah dan Alhamdulillah.

On Thu, Apr 26, 2012 at 11:25 AM, Raja Iskandar Shah
<[hidden email]> wrote:
> Assalamu'alaikum
>
> Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran
> Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.
>
> Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan
> ahli secara sah.
>
> Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk
> pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan
> revenue sharing.
>
>
> --
> Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
>
> Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
>
> http://www.kostem.my/



--
Call For Speakers MOSC2012

MOSC2012 CFS http://portal.mosc.my/call-for-speakers

Malaysia Open Source Conference 2012 (MOSC2012)
http://portal.mosc.my/

LinuxMalaysia Network
http://www.facebook.com/Bukan.Sekadar.Internet.Sahaja

Harisfazillah Jamel



--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/



--
Regards And Thanks
Ahmad Jazri Hamdan

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osdcmy] Re: [KOSTEM-dalaman] Re: [KOSTEM] Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad - Telah Lulus Didaftarkan

Tho Man
In reply to this post by ApOgEE
Tahniah semua. Akhirnya berjaya. Semoga lebih berjaya di masa depan. 

Every Day is A Good Day

Suhaimi Hassan
Via mobile. 

On Apr 26, 2012, at 11:43 AM, ApOgEE <[hidden email]> wrote:

www.kostem.my sapa pegang? is syazwan in da house? x reply2 pun tokey ni... bizi agaknya

2012/4/26 Harisfazillah Jamel <[hidden email]>
Tahniah dan Alhamdulillah.

On Thu, Apr 26, 2012 at 11:25 AM, Raja Iskandar Shah
<[hidden email]> wrote:
> Assalamu'alaikum
>
> Saya baru mendapat panggilan dari SKM Shah Alam untuk maklumkan pendaftaran
> Koperasi Sumber Terbuka Selangor Berhad telah diluluskan.
>
> Jadi sekarang kita dah boleh gerak selangkah lagi kehadapan untuk daftarkan
> ahli secara sah.
>
> Sehubungan dengan itu, kami juga akan meminta Request for Proposal untuk
> pihak yg berminat untuk operate website / portal untuk Kostem berdasarkan
> revenue sharing.
>
>
> --
> Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
>
> Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
>
> http://www.kostem.my/



--
Call For Speakers MOSC2012

MOSC2012 CFS http://portal.mosc.my/call-for-speakers

Malaysia Open Source Conference 2012 (MOSC2012)
http://portal.mosc.my/

LinuxMalaysia Network
http://www.facebook.com/Bukan.Sekadar.Internet.Sahaja

Harisfazillah Jamel



--
Best Wishes,

M. Fauzilkamil Zainuddin
----------------------------------------------------
ApOgEE a.k.a JeRuNgKuN
----------------------------------------------------
https://edge.launchpad.net/~apogee - ApOgEE on LaunchPad
http://artofapogee.blogspot.com - Art Of ApOgEE
http://coderstalk.blogspot.com - Coder's Talk
----------------------------------------------------

--
Koperasi Sumber Terbuka Malaysia Berhad (KOSTEM)
 
Kebebasan. Keterbukaan. Komuniti.
 
http://www.kostem.my/

--
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2012
MOSC2012 http://portal.mosc.my/